5 oct. 2018

L’EUIT participa en la docència del Diploma “Ciència, Tecnologia i Societat” de l’UPC

/
Posted By
/
Comments0

L’EUIT – Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa participa en l’assignatura de Salut i Nutrició del Diploma Universitari “Ciència, Tecnologia i Societat”, que impartieix la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en el seu campus de Terrassa. El Diploma està adreçat a persones de més de 55 anys.

En la docència de l’assignatura hi col·laboren 10 docents de diferents àmbits. Montse Ibarra i Jaume Sanahuja per part de la Mútua de Terrassa, Rosa M. Borrallo, Albert Guerrero, Susana Rivert i Esther Sarlé, del Consorci Sanitari de Terrassa, i les professores de l’EUIT Elisabeth Capdevila, Marta Carné, M. José Jiménez i Clara Romero.

L’assignatura té com a objectiu oferir formació en la matèria de salut i nutrició en la seva vessant intel·lectual, a la vegada que pretén oferir les habilitats bàsiques d’aquest àmbit.