8 oct. 2018

Acaba amb èxit el curs “Vida sense etiquetes, oportunitats sense fronteres”

/
Posted By
/
Comments0

La setmana passada, a l’EUIT, es va celebrar la cloenda del curs de formació continuada “Vida sense etiquetes, oportunitats sense fronteres”. El curs, iniciat al mes de maig, tenia la finalitat de reflexionar al voltant de la idea dels “Projectes de vida” de les persones en les seves diferents etapes vitals, indiferentment dels seu diagnòstic o etiqueta de malaltia. Al mateix temps, ha donat als professionals de la teràpia ocupacional pautes i habilitats d’autoanàlisi, així com eines per la integració dels elements i processos d’intervenció en els projectes de vida.

El curs ha estat impartit pels professors Sergio Guzmán, Yolanda Calle i Carme Olivera, i coordinat per les professores de l’EUIT Pascale Pérez i Carmen Moratinos. Els participants van coincidir en la qualitat de la docència i van destacar el fet de poder posar en pràctica els elements impartits durant el curs.

Consulta les línies formatives del nostre nou catàleg de formació continuada 2019.