19 oct. 2018

Inici de les classes presencials de la FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS AVALUADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

/
Posted By
/
Comments0
/

Avui -19 d’octubre- s’han iniciat a l’EUIT les classes presencials de la 3ª edició de la Formació bàsica per la qualificació dels professionals avaluadors de la situació de dependència.

Aquest curs pretén formar als professionals amb els coneixements i procediments bàsics per a l’aplicació dels barems de la Llei de l’Autonomia i Atenció a la Dependència 39/2006 per l’avaluació de les persones en situació de dependència, i està dirigit a professionals de l’àrea de la salut i serveis socials titulats en medicina, psicologia, treball social, infermeria, teràpia ocupacional o fisioteràpia. Està coordinat per la professora col·laboradora de l’EUIT Pilar Pedro, i impartit per les professores Núria Boixadé, Mar Fresneda i Esther Martí.

Cal ressaltar l’èxit rotund d’aquesta edició, amb un augment considerable del nombre d’estudiants matriculats. Cada cop més professionals estan interessats en dur a terme aquesta formació, que els acredita com a avaluadors de persones en situació de dependència.