23 oct. 2018

Inici de la formació de la prova pilot “Atenció a la persona amb malaltia crònica complexa en unitats geriàtriques”

/
Posted By
/
Comments0
/

El dia 18 octubre ha iniciat la formació de la prova pilot  “Atenció a la persona amb malaltia crònica complexa en unitats geriàtriques”, dissenyat per l’EUIT amb la col·laboració Grup VL i la Fundació Vella Terra.

La sessió, de 6 hores de durada, la va impartir la docent Núria Aznar. Els eixos principals van ser; l’envelliment de la població, esperança de vida i epidemologia de la cronicitat; la patologia crònica més prevalent; el síndrome geriàtric; conceptes generals de PCC i MACA i models d’atenció a la cronicitat. Tal i com serà habitual durant el curs, en tot moment es va utilitzar una metodologia interactiva que va donar lloc a una alta participació de l’alumnat i a un debat final.

Esperem amb moltes ganes la propera formació del programa.