24 oct. 2018

Inici de la 3ª edició del Postgrau d’Integració Sensorial

/
Posted By
/
Comments0
/

Avui han començat les classes de la 3ª edició del Diploma de Postgrau d’Integració Sensorial a l’EUIT.  Té com a finalitat oferir als professionals de la teràpia ocupacional la possibilitat d’ampliar els seus coneixements sobre la integració sensorial i dotar-los d’eines per a la seva actuació des d’aquesta teoria. Així mateix, pretén facilitar l’obertura de nous camps d’actuació, responent a les exigències actuals i futures del món laboral.

Cal d’estacar que aquest curs és l’únic postgrau amb reconeixament acadèmic amb pràcticum residencial, amb docents professionals de la pràctica en actiu.

Aquesta 3ª edició acull estudiants vinguts d’arreu del món. A part dels alumnes catalans, n’hi ha de Colòmbia, Argentina, Andorra, A Coruña o el País Valencià, referenciant així el seu caràcter global i consolidant-lo com un postgrau de referència internacional.

Per accedir a més informació sobre el Postgrau d’Integració Sensorial de l’EUIT, clica aqui