31 oct. 2018

[Imatges i vídeo] Recorda el sopar i acte institucional del centenari

/
Posted By
/
Comments0
/

Amb la voluntat de retre homenatge a l’escola i a les persones que hi han estat vinculades d’una manera o altra durant aquest període de temps, el passat 26 d’octubre l’EUIT va organitzar un acte institucional i un sopar a l’Hotel Don Candido de Terrassa. L’acte va representar ser el punt de retrobament de professionals, estudiants i persones vinculades a l’escola al llarg de tots aquests anys.

Un dels moments més emotius de la nit va ser l’entrega de reconeixements a alguns dels professionals amb més implicació a l’Escola en els últims anys. A la Dra. Lena Ferrús (Directora de l’EUCR del 1986 al 1994 i impulsora dels estudis de TO a l’Escola) i a la Dra. Mireia Tarruella (Directora de l’EUCR del 1994 al 2009, actual responsable de postgraus i màsters i secretària del consell acadèmic) se’ls va fer entrega del reconeixement a la trajectòria professional al capdavant de l’Escola. La Sra. Betsabé Méndez i la Sra. Rosa Campo van ser guardonades per la implamentació del estudis de TO a Catalunya i per la contribució en potenciar la identitat d’infermeria a l’Escola respectivament. La Dra. Eva Fernández (professora en actiu amb més antiguitat a l’Escola), la Sra. Yolanda Dalmau (professional en actiu amb més antiguitat a l’Escola) i la Sra. Rosa Roca (per la tasca realitzada durant 44 anys a l’Escola) van ser reconegudes per la seva continuïtat professional. Finalment, també es va reconèixer la tasca professional dels tres equips actuals de l’EUIT, el professorat del Grau en Infermeria, el professorat del Grau en Teràpia Ocupacional i el personal d’administració i serveis (PAS).

La celebració va comptar entre d’altres amb la presència de l’alcalde de Terrassa i president de la Fundació Sant Llàtzer Alfredo Vega, la presidenta de la Fundació per la Docència Sant Llàtzer Josefina Soler i el president provincial de la Creu Roja Josep Quitet.

Per recordar l’acte, podeu consultar l’àlbum de fotos del sopar al Flickr de l’EUIT, i veure el vídeo al nostre canal de YouTube.