15 nov. 2018

III Jornada del CEA del CST. “Medicalització de la vida: emmalalteix la salut?”

/
Posted By
/
Comments0
/

El passat divendres 9 de novembre es va celebrar la III Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial (CEA) del Consorci Sanitari de Terrassa, amb el títol “Medicalització de la vida: emmalalteix la salut?”.

La jornada es celebra de manera annual i té per objectiu aprofundir en la reflexió ètica de diferents temes assistencials i sanitàris. La Dra. Núria Codern, professora de l’EUIT, va participar com a ponent en la conferència “A què donem resposta?”, amb la intervenció “Medicalització preventiva: bé individual o comunitari?”. A la taula hi van haver-hi dues ponències més relacionades amb la medicalització dels del punt de vista dels professionals sanitaris i des del punt de vista de la indústria farmacèutica. El debat va estar moderada per la també professora de l’EUIT, María José Jiménez.