15 nov. 2018

Participa en el concurs d’Instagram #NadalEUIT

/
Posted By
/
Comments0

Avui posem en marxa l’Instagram de l’EUIT (@euit_terrassa) i ho fem convidant-vos a participar en el concurs #NadalEUIT. Està dirigit a estudiants, ex estudiants, professorat i treballadors/es de l’Escola que vulguin fer-se partíceps de l’elecció de la postal d’aquest Nadal. Per participar-hi cal:

  • Fer una foto nadalenca, penjar-la al timeline o història amb el hashtag #NadalEuit, o bé fer-la arribar per privat.
  • Seguir-nos a @euit_terrassa i votar les fotos participants que apareixen a la història destacada del nostre perfil.
  • La més votada serà escollida com a postal de Nadal de l’EUIT i es farà entrega d’un obsequi pel/la guanyador/a. Totes les fotos que envieu serviran per decorar l’Escola durant les setmanes de Nadal.

Esperem la vostra participació! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar al corrent de tota l’actualitat de l’Escola: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Flickr i Linkedin així com al twitter de la Biblioteca.