17 des. 2018

L’EUIT l’acull la presentació del Congrés “Dones, ciència i tecnologia”

/
Posted By
/
Comments0

Avui a l’aula 9 de l’EUIT s’ha presentat el Congrés “Dones, Ciència i Tecnologia“, organitzat per l’Ajuntament de Terrassa, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’EUIT. La cita tindrá lloc els dies 6 i 7 de març de 2019 al Vapor Universitari de Terrassa.

La roda de premsa ha comptat amb la presència del regidor d’universitat i innovacio de l’Ajuntament, Adrián Sánchez; la regidora de polítiques de gènere i LGTBIQ, Gracia García; la directora de l’EUIT, Dra. Montse Comellas; la professora de l’EUIT, Dra. Eva Fernández; i i la Dra. Beatriz Escribano, de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC. En les seves intervencions han destacat la necessitat de visibilitzar les diferències de gènere que encara avui existeixen en els camps de la ciència i la tecnologia, amb l’objectiu de canviar l’actual model i construir-ne un amb perspetiva de gènere, més just i digne per la societat.

El Congrés s’organitzarà en quatre àmbits: Dones i Tecnologia, Dones i Salut, Dones i Ciència, i Divulgació i Comunicació. Fins el 15 de gener es podran presentar els treballs i pòsters. La inscripció és gratuïta i romandrà oberta fins l’1 de març.

Descarregar el programa.

Per inscripcions, contacte i més informació accediu al web fent clic aquí.