5 des. 2018

Descarrega el llibre “L’EUIT: una Escola universitària amb història”

/
Posted By
/
Comments0
/

Amb voluntat de retre homenatge a les persones que d’una manera o altre han estat vinculades a l’Escola durant aquests cents anys, s’ha compartit públicament el llibre “L’EUIT : una escola universitària amb història : 100 anys formant infermeres i 25 anys formant terapeutes ocupacionals: 1918-2018” amb la voluntat de retre homenatge a les persones que d’una manera o altre han estat vinculades a l’Escola durant aquests cents anys.

La primera edició del llibre “Història de l’Escola Universitària d’Infermeria Creu Roja”, escrit per Anna García Lozano apareix l’any 1993, coincidint amb el 75è aniversari del centre i l’inici de la Diplomatura en Teràpia Ocupacional. L’any 2006 es publica la 2ª edició, revisada i actualitzada per Roger Jiménez Remacha. 

Enguany, amb motiu del centenari dels estudis d’Infermeria i dels 25 anys del estudis de Teràpia Ocupacional a l’EUIT s’ha presentat la tercera edició del llibre amb el títol “L’EUIT : una escola universitària amb història : 100 anys formant infermeres i 25 anys formant terapeutes ocupacionals: 1918-2018”, actualitzada per la Directora de l’EUIT, la Doctora Montserrat Comellas. El llibre recull la història des de la fundació del cos de Dames Infermeres l’any 1918 fins als nostres dies, passant per l’ampliació del estudis acadèmics a l’hospital de la Creu Roja, l’adscripció a la UAB el 1982 o la incorporació dels estudis de Teràpia Ocupacional el 1993.

A l’apartat d’Història del nostre web hi trobareu un recull dels esdeveniments més destacats d’aquests cent anys.

Podeu descarregar el llibre de manera gratuïta fent clic a la imatge inferior, o accedint a la fitxa del llibre del catàleg en línia de la Biblioteca de l’EUIT.

Descarrega el llibre “L’EUIT. Una escola universitària amb història”