28 nov. 2018

L’EUIT premiada a les beques de recerca 2018 de l’Ajuntament de Terrassa

Ahir a les 18.00 h es va celebrar a la sala Qu4drant.0 del Vapor Gran de Terrassa l’acte de lliurement de les beques de recerca 2018 de l’Ajuntament. Impulsades per Terrassa Universitària, tenen l’objectiu de potenciar la recerca al Campus Universitari de Terrassa mitjançant una aportació econòmica per a la realització del Treball Final de Grau -TFG-. Estan destinades a estudiants dels centres universitaris de la ciutat que presentin projectes relatius a treballs de recerca sobre la ciència, la tecnologia o l’humanisme social.

L’estudiant d’Infermeria de l’EUIT, Meritxell Ferrer, va obtenir una beca de 1.800 euros pel seu treball “Nivell de fatiga per compassió i mètodes d’afrontament en les infermeres d’oncologia pediàtrica”. Les estudiants Rosa Morera i Montse Martínez guardonades en l’edició de l’any passat, va presentar els resultats del seu treball “Consumo de cannabis en la adolescencia. Conocimientos, motivaciones y actitudes”. Cal destacar que és el tercer any consecutiu que estudiants de l’EUIT reben una de les beques de recerca.