11 gen. 2019

1ª sessió de formació de tutors de la pràctica

/
Posted By
/
Comments0

Avui a l’EUIT s’ha impartit la primera sessió de la 2ª edició del curs de formació de tutors de la pràctica de Teràpia Ocupacional. Des de l’Escola s’atorga al Pràcticum un paper central en la formació de l’estudiant. El tutor de la pràctica juga un rol cabdal en el procés d’apranentatge de l’estudiant, per això aquest curs pretén identificar i facilitar instruments i recursos per proporcionar un espai de reflexió per millorar la tutorització.

El curs combina la docència presencial i on-line. Les properes sessions estan programades pel 25 de gener i el 8 de febrer. L’equip de professorat el formen Jèssica Garrido, Estefania Montiel, Pascale Pérez, Mercè Rived i Inda Zango. Pascale Pérez i Mercè Rived són les coordinadores de la formació.

Accedeix a més informació sobre el curs.