10 maig 2019

Les Doctores Jèssica Garrido i Loreto González-Román participen al V CITO

Els dies 8, 9 i 10 de maig s’ha celebrat a Alacant el “V Congrés Internacional de Teràpia Ocupacional” (CITO), organitzat per la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

La Doctora Jèssica Garrido, professora del Grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT, ha presentat el protocol d’investigació en que també hi participa la professora Elisabte Capdevila (EUIT) i terapeutes ocupacionals del Consorci Sanitari de Terrassa. L’estudi porta el títol de “Efectos de la terapia de estimulación multisensorial en personas con demencia moderada o severa en la Residencia Llar Sant Llàtzer de Terrassa. Estudio piloto y proyecto de aprendizaje-servicio“.

Per la seva banda, la Doctora Loreto González-Román, també professora del Grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT, ha presentat l’estudi “Fiabilidad del índice de Barthel en personas con demencia avanzada“.

Totes dues han col·laborat en la moderació de taules de comunicacions orals i en l’evaluació de treballs presentats.