9 maig 2019

La Dra. Inda Zango col·labora amb la formació de la primera promoció de terapeutes ocupacionals al Marroc

/
Posted By
/
Comments0
/

L’Institut d’Estudis Superiors d’Infermeria i Tècnics de Salut, amb el Ministeri de Salut Marroquí, l’ONG Humanity and Inclusion i el suport del Governement Princier de Monaco està impulsant la formació de la primera promoció de la titulació de Teràpia Ocupacional al Marroc, un dels Estats amb un major nombre de persones amb discapacitat.

La professora del Grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT, Doctora Inda Zango, ha estat a Rabat (Marroc) impartint classes sobre la intervenció en Teràpia Ocupacional. Durant les properes setmanes donarà suport al seguiment dels estudiants dels llocs de práctiques. La docència específica i la supervisió dels estudiants está sent assumida per docents de diferents universitats internacionals, sent la Dra. Inda Zango la única representant d’una universitat de l’Estat espanyol.

Durant la seva estada iniciarà una recollida de dades amb la finalitat de desenvolupar una investigació amb professionals de la salut mental sobre la perspectiva d’aquests al valotant de la rellevància de la ocupació en els itineraris de salut mental al Marroc. Ho farà conjuntament amb Esther Domínguez (coordinadora del projecte), el Professor Said Nafai (catedràtic de Teràpia Ocupacional a l’American International College), Sophia Elouazzan (Doctorand a la Universitat de New England), la Doctora Núria Codern (Professora investigadora de l’EUIT), el Doctor Alvar Jones Sánchez (investigador en antropologia de la salut al Marroc), Jamal (estudiant de doctorat) i estudiants de segon curs de Teràpia Ocupacional.