2 maig 2019

L’EUIT guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya 2019

/
Posted By
/
Comments0

És un plaer comunicar-vos que la Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa la Creu de Sant Jordi 2019

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

Aquest reconeixement destaca la tasca centenària, iniciada amb l’Escola de la Creu Roja, de tot el professorat, personal d’administració i serveis i direccions que amb el seu esforç, coneixement i bon fer han portat a l’EUIT on és ara, sense oblidar a totes i tots els professionals que es van formar a l’escola i als que s’estan formant actualment. El guardó, doncs, posa en valor els cent anys en la formació d’infermeres i els vint-i-cinc en la formació de terapeutes ocupacionals

El nostre agraïment més sincer per a totes les persones que vàreu donar-nos suport per fer possible aquesta distinció.

Podeu consultar l’enllaç al document oficial publicat per la Generalitat de Catalunya.