17 juny 2019

L’EUIT reforça els vincles amb dues universitats portugueses

/
Posted By
/
Comments0
/

Durant els dies 12, 13 i 14 de juny la Prof. Ester Peñataro, la Dra. Núria Codern i la Dra. Guadalupe Sánchez, totes elles professores del Grau en Infermeria de l’EUIT, han estat en dues institucions on els estudiants de l’Escola realitzen intercanvis Erasmus. Aquestes institucions són l’Escola Superior de Saúde da Cruz Vermelha Portuguesa i l’Escola Superior de Enfermagem de Coimbra.

Durant l’estada s’han tractat temes relacionats amb la coordinació de les estades Erasmus dels estudiants d’ambdues institucions (sistema de tutorització, treball de pràctiques, etc.) al mateix temps que s’han compartit experiències docents (relacionades amb la simulació) i possibles col·laboracions futures en recerca. L’estada ha estat molt profitosa i ha transcorregut en un clima de gran cordialitat.

Volem agrair la rebuda i el gran acolliment que ens han realitzat tant l’Escola Superior de Sáude da Cruz Vermelha Portuguesa com per l’Escola Superior de Enfermagem de Coimbra.