20 juny 2019

Es gradua la 7ª promoció d’estudiants dels Graus en Infermeria i Teràpia Ocupacional

/
Posted By
/
Comments0

El dimarts 18 de juny es va celebrar al Centre Cultural de Terrassa l’acte de graduació de la 7ª promoció d’estudiants dels Graus en Infermeria i Teràpia Ocupacional de l’EUIT. Es van graduar 140 estudiants, 125 del Grau en Infermeria i 15 del Grau en Teràpia Ocupacional.

La directora de l’EUIT Dra. Montse Comellas va obrir l’acte amb unes paraules de reconeixement als graduats i a les seves famílies, així com a les professores i professionals de l’Escola. A continuació van intervenir la presidenta de la Fundació per la Docència Sant Llàtzer, Sra. Josefina Soler; el Vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB, Dr. Carlos Eliseo Sánchez; i la nova Regidora de Salut de l’Ajuntament de Terrassa, Mónica Polo. L’esdeveniment el va presentar i conduir el professor del Grau en Infermeria de l’EUIT Rafa Llorens.

Durant la graduació es va fer entrega d’un reconeixement al millor expedient de Teràpia Ocupacional a l’estudiant Claudia Gonzàlez Querol, i millor expedient d’Infermeria a l’estudiant Carolina Carrasco Garvin. La celebració va estar amenitzada amb la música de la contrabaixista Magalí Datzira.

Enhorabona a totes i a tots!