5 set. 2019

La Dra. Inda Zango present al Congrés Internacional OTARG a Kigali

/
Posted By
/
Comments0
/

Del 26 al 30 d’agost del 2019 va tenir lloc a la ciutat de Kigali (Ruanda) l’onzena edició del Congrés Internacional OTARG (Occupational Therapy African Region Group), amb una exitosa participació de ponents de diferents països africans en els que es desenvolupa la professió, però també de ponents d’altres contextos. La Dra. Inda Zango Martín, professora i investigadora del Departament de Teràpia Ocupacional de l’EUIT, va participar com a ponent en dues comunicacions titulades: “La relevancia de la interculturalidad en el abordaje de terapia ocupacional“; i  “La ética del corazón como base de un planteamiento de terapia ocupacional“. Aquesta darrera conferència va ser reconeguda com a punt important de reflexió a través de la delegada de la Federació Mundial de Teràpia Ocupacional, comparint a les xarxes socials algunes de les reflexions plantejades durant el seu transcurs.

En aquest mateix sentit, va realitzar, conjuntament amb companyes de Sudàfrica, Bèlgica i Brasil, un taller titulat: “El abordaje de terapia ocupacional en contextos de superdiversidad: aprendiendo del Sur“. Des del comitè d’OTARG, reconeixent la rellevància de la temàtica en la teòria i pràctica de la Teràpia Ocupacional, s’ha plantejat desenvolupar-ne una segona edició al proper congrés OTARG, que es celebrarà a Namíbia l’any 2021.

També cal destacar que que durant la seva estada a Kigali, la Dra. Inda Zango va participar donant suport al Heros Daily Care Center, un centre de dia de nens i nenes amb discapacitat.