29 oct. 2019

Dra. Maria Kapanadze, finalista del premi a la millor tesi doctoral de Socinto

/
Posted By
/
Comments0
/
El passat divendres dia 25 d’octubre, durant la celebració del I Congrés Estatal de Teràpia Ocupacional a la Universitat Rey Juan Carlos d’Alcorcón, la Dra. Maria Kapanadze, docent de Teràpia Ocupacional, va ser finalista del premi a la millor tesi doctoral de la Societat Científica de Teràpia Ocupacional (Socinto).
La tesi doctoral rep el nom d’“Identitat Moral i construcció de la trajectòria professional: implicacions per a la teoria, intervenció i investigació” i explica com dissenyar una intervenció orientadora, basada en l’enfocament del Disseny de la Carrera (Savickas, 2015) i la perspectiva de Recuperació, i adaptar-la a les necessitats de gestió de les experiències traumàtiques i les necessitats morals del col·lectiu en situació de vulnerabilitat social.
L’aportació principal de la tesi es reflecteix en la necessitat de nodrir la ciència de l’ocupació, vinculant les contribucions teòriques amb els mètodes rigorosos sobre la praxi quotidiana que transforma les realitats socials complexes.