29 oct. 2019

Participació de la Dra. Loreto González, la Dra. Jèssica Garrido i la professora Elisabet Capdevila a la Jornada Divulgativa sobre l’Alzheimer

/
Posted By
/
Comments0
/

El passat divendres 25 d’octubre, la Dra. Loreto González va participar en la Jornada divulgativa sobre l’Alzheimer “Connectem amb les famílies”, que tenia com a objectiu fer difusió i debatre sobre les diferents maneres de tractar la malaltia.

Allà va participar, conjuntament amb la Dra. Jèssica Garrido i la professora Elisabet Capdevila, a la taula rodona “Investigació social a l’AFAB”, presentant els resultats preliminars de la investigació “Activitats lúdic-culturals i activitats grupals al centre de dia”, duta a terme en col·laboració amb l’AFAB i també amb Andrés Valencia, ex-estudiant i actualment Terapeuta Ocupacional.

Aquesta investigació consistia en un estudi descriptiu i comparatiu de dues activitats des de diferents punts de vista a persones amb demència moderada.