7 nov. 2019

El personal de PAS de la FDSLL treballa pel foment de la igualtat de gènere

/
Posted By
/
Comments0
/

El personal de PAS de la Fundació Docència Sant Llàtzer (EUIT i CFPSLL) treballa pel foment de la igualtat de gènere amb el curs “Estratègies per a la incorporació de la perspectiva de gènere en la gestió universitària”, que pretén donar a conèixer els principals conceptes que hi ha darrere de les polítiques transversals i analitzar com afecten la nostra feina, per poder així aplicar les eines i avaluar-ne els canvis.

Un d’aquests objectius per aquest curs 2019/20, és promoure la perspectiva de gènere i els principis de no-discriminació i de respecte a l’orientació sexual, la identitat de gènere o l’expressió de gènere en els estudis que ofereix la FdSLL tant en Cicles Formatius de Grau Superior, Grau i Postgrau Universitàri i Formació Continuada en l’òptica de contribuir a una formació inclusiva i de qualitat.