11 nov. 2019

VI Jornades de Teràpia Ocupacional a l’Hospital Universitari Son Espases de Palma de Mallorca

/
Posted By
/
Comments0
/

Els dies 8 i 9 de novembre, les professores del Grau en Teràpia Ocupacional, Dra. Inda Zango i Mercè Rived, van participar en les VI Jornades de Teràpia Ocupacional a l’Hospital Universitari Son Espases de Palma de Mallorca, sota el títol “Teràpia Ocupacional en creixement. Noves mirades“, organitzades pel COTOIB (Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacional de les Illes Balears).

La Dra. Inda Zango va fer una ponència i un taller sobre les Ocupacions Conscients i la seva atenció plena (Mindfulness) a la vida diària. Per altra banda, la Dra. Mercè Rived va fer les conclusions i la clausura de l’acte, a més de presentar la seva experiència com a primera Terapeuta Ocupacional de les Illes Balears.