18 nov. 2019

Participació de la Directora Montserrat Comellas a les I Jornades d’Esterilització del Vallès Oriental

/
Posted By
/
Comments0
/

Aquest dijous, la Directora de l’EuitMontserrat Comellas, va participar amb una presentació interactiva sobre les noves formacions per al personal de les centrals d’esterilització a les l Jornades d’Esterilització del Vallès Oriental, a l’Hospital General de Granollers.

La presentació va estar dinamitzada per l’Anna Martín, Cap d’Estudis del CFPSLL, amb un Kahoot, per percebre així l’opinió dels assistents sobre la formació d’especialització, ja que les jornades tractaven de la importància de la formació i les noves tecnologies a les centrals d’esterilització.

Aquest fet comporta que el personal que treballa en aquestes centrals necessiti formació continuada de manera constant per adaptar-se a aquests canvis tecnològics, ja que els nous instrumentals es fan més sofisticats i més difícil d’esterilitzar.

Per aquests motius, és important que el personal de les centrals d’esterilització tingui eines al seu abast per tal de poder adaptar-se a aquests canvis tecnològics cada vegada més freqüents.