25 nov. 2019

XXIII Trobada Internacional d’Investigació en Cures

/
Posted By
/
Comments0
/

Del 20 al 22 de novembre es va celebrar, a la Universitat de Barcelona, la XXIII Trobada Internacional d’Investigació en Cures.

En aquest congrés hi van participar les professores del grau d’Infermeria: Ester Peñataro i Sílvia Poveda, on van compartir amb la comunitat científica, els resultats que han obtingut de les investigacions per les seves tesis doctorals.

També es van presentar els resultats del grup GIDI sobre una intervenció basada en la metodologia Flipped Classroom, un model pedagògic que transfereix el treball de determinats processos d’aprenentatge fora de l’aula i utilitza el temps de classe, juntament amb el docent, per facilitar i potenciar altres processos d’adquisició i pràctica de coneixements dins de l’aula.