27 nov. 2019

Sis alumnes de l’Euit com a guanyadores de les Beques Universitat de Terrassa

Ahir, a la sala d’actes de la Masia Freixa, va tenir lloc l’acte de lliurement de les Beques Universitat de Terrassa, on sis alumnes de l’Euit, tres del grau d’Infermeria i tres de Teràpia Ocupacional, en van ser les guanyadores.

INFERMERIA:

Sandra Rojas i Anna Navarro amb el TFG: “Una sola salut”, tutoritzat per la Dra. Núria Codern.

Natalia Gargallo amb el TFG: “Coneixements i opinions sobre la donació de llet materna en mares no donants”, tutoritzat per la Dra. Núria Codern.

TERÀPIA OCUPACIONAL:

Gisela Sabaté amb el TFG: “Teràpia amb suport musical per millorar la qualitat de vida en persones que han tingut un ictus”, tutoritzat per la Dra. Jennifer Grau.

Noelia Couso i Sara García amb el TFG: “El joc sense límits, una qüestió de necessitat. Projecte sobre la modificació inclusiva i contextual de les àrees de joc infantil a la ciutat de Barcelona”, tutoritzat per la Dra. Inda Zango.

A l’acte també hi va participar l’exestudiant d’Infermeria i una de les guanyadores de la Beca 2018, Meritxell Ferrer. On va presentar els resultats de la seva investigació sobre “El nivell de fatiga per compassió en infermeres d’oncologia pedriatica de Catalunya”, tutoritzada per la docent col·laboradora, Marta Tamame San Antonio.