28 nov. 2019

Participació de la Dra. Roser Pérez-Giménez a les XXIIs Jornades ACEBA

/
Posted By
/
Comments0
/

El dia 22 de novembre, al Castell de Peralada, es va celebrar la XXIIa Edició de les Jornades ACEBA, sota el lema: “Salut a totes les polítiques”, que posava en valor les polítiques en salut que es desenvolupen en diferents àmbits del context socioeconòmic, ja que actualment són moltes les empreses i entitats que implementen noves línies estratègiques que tenen com a resultat un benefici per la salut. 

Hi va participar la Dra. Roser Pérez-Giménez, docent d’Infermeria i Teràpia Ocupacional a l’Euit, amb una ponència sobre el programa PINSAP i la integració de la salut als currículums universitaris per millorar la salut i el benestar de la població.

Podeu trobar la seva presentació a:

http://www.aceba.cat/files/doc592/12-roser-perezgimenez-xxii-jornades-aceba.pdf