2 des. 2019

GUANYA UN PACK DE PRODUCTES DE L’EUIT

/
Posted By
/
Comments0
/
La Fundació per a la Docència Sant Llàtzer i l’Euit sortegen un pack de productes conformats per una dessuadora, un pen, una llibreta i un boligraf a través d’Instagram.  
La foto la trobaràs als perfils oficials d’Instagram de l’EUIT i del Centre de Formació Professional Sant Llàtzer. Tens temps de participar fins el 3 de desembre.
Bases del concurs:
  • El sorteig el gestiona la Fundació per a la Docència Sant Llàtzer (FDSLL), una institució docent, humanista i integradora, compromesa amb la societat que, mitjançant el desenvolupament, transferència del coneixement i la inquietud investigadora vol formar professionals de salut competents.
  • Els guanyadors o guanyadores s’escolliran de manera aleatòria entre tots i totes les participants que compleixin les condicions de participació requerides, exceptuant treballadors i treballadores del centre, que estan exempts de guanyar.
  • Un cop proclamats els/les guanyadors/es, se’ls comunicarà via xarxes socials. Si aquests no responen o no poden venir a buscar el premi, es repetirà el procés de selecció de guanyadors/es.
  • El premi serà entregat en mà a les oficines del Departament de Comunicació de l’escola (Passeig Comte d’Ègara, 28-30). Si el guanyador és de fora i no pot assistir a recollir-lo, podrà autoritzar a una altra persona perquè li reculli, presentant una imatge del DNI del premiat.
  • Qualsevol substitució que es realitzi entre guanyador/a i suplent, així com el motiu de la substitució, haurà de ser notificat en aquesta pàgina.
  • En el cas que l’anterior punt no es compleixi, els usuaris participants podran sol·licitar la publicació dels motius de la substitució.
  • El sorteig no està patrocinat, avalat, administrat ni associat de cap manera a les plataformes mitjançant les quals es fa la difusió.