11 des. 2019

Publicació de l’article d’Helena Roig a la revista Educación Médica

/
Posted By
/
Comments0
/

La professora Helena Roig, docent del grau d’Infermeria a l’Euit, acaba de publicar l’article: Diseño y pilotaje del METEnf : Modelo de Evaluación de los factores de Transferencia de la formación de los nuevos profesionales en Enfermería a la revista Educación Médica. Aquesta revista científica té un factor d’impacte (CiteScore) de 0,95 i ocupa la posició 500 de 1038 en la categoria de Ciències Socials-Educació a la base de dades Scopus.

L’estudi tracta sobre els obstacles que molts dels nous professionals d’infermeria experimenten durant els primers mesos en el món laboral, ja que poden influir en l’aplicació de la formació rebuda durant la seva carrera professional. Per tant, Roig ens descriu el disseny i la validació del Model d’Avaluació de la Transferència de la formació pels nous professionals d’Infermeria (METEnf) durant el seu primer any d’experiència dins del món laboral a través dels resultats obtinguts mitjançant l’anàlisi documental i la realització de grups focals per l’elaboració dels ítems del qüestionari.

Podeu accedir lliurement a l’article des del Catàleg de la Biblioteca.