13 des. 2019

PUBLICACIÓ DE L’ARTICLE DE LA DRA. JENNIFER GRAU A LA REVISTA: ANNALS OF THE NEW YORK ACADEMY OF SCIENCES

La professora Dra. Jennifer Grau, docent del grau de Teràpia Ocupacional a l’EUIT, ha publicat l’article Enriching footsteps sounds in gait rehabilitation in chronic stroke patients: a pilot study”, a la revista Annals of the New York Academy of Sciences. Aquesta revista científica té un factor d’impacte de 4.295 (2018) i està indexada en la categoria de Ciències Multidisciplinars, en la posició 14 de 69 del Q1.

En el context de la neurorehabilitació, el so s’està aplicant cada vegada més per facilitar l’aprenentatge de sensors de motors. Així doncs, en aquest estudi, s’ha provat el valor potencial de l’estimulació auditiva per millorar la marxa en pacients amb ictus crònics induint alteracions de l’espectre de freqüència de sons mitjançant un sistema de so que amplifica i iguala selectivament el senyal per tal de produir una retroalimentació auditiva distorsionada.

Podeu accedir i sol·licitar l’article des del Catàleg de la Biblioteca.