8 gen. 2020

Adhesió al Nursing Now

/
Posted By
/
Comments0
/

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Consell Internacional d’Infermeres, líders en l’àmbit de la salut, juntament amb Burdett Trust for Nursing (UK), han llençat una campanya mundial anomenada Nursing Now, en motiu del 200 aniversari de la mort de Florence Nightingale, considerada la pionera en la infermeria moderna.

La Campanya Nursing Now té per objectiu demanar als governs, als professionals sanitaris i als usuaris dels serveis, que valorin més a les infermeres i apostin pel seu lideratge per millorar la qualitat de les cures i de la salut de la població.

Entre els objectius de la campanya figuren que pel 2020 s’obtendrà:

  • Major inversió per millorar l’educació, el desenvolupament professional, les normes, la regulació i les condicions de feina per a les infermeres.
  • Major i millor difusió de pràctiques efectives e innovadores en Infermeria.
  • Major participació de les infermeres i matrones en les polítiques de salut global.
  • Més infermeres en llocs de lideratge i més oportunitats de desenvolupament en tots els nivells.
  • Més evidències pels responsables polítics i de presa de decisions, sobre on la infermeria pugui tenir major impacte, que està impedint que les infermeres arribin al seu màxim potencial i com fer front als obstacles.

L’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa, recolza i contribueix a la campanya per avançar en la salut i potenciar l’excel·lència en la infermeria.

A més, s’està preparant un calendari d’actes i activitats de suport amb les propostes que vinguin de qualsevol membre de la comunitat universitària EUIT, així que si teniu alguna idea, la podeu enviar al correu comunicació@euit.fdsll.cat  indicant  l’assumpte “Campanya Nursing Now”, abans del 17 de gener del 2020.