15 gen. 2020

Participació de la Dra. Montserrat Comellas en la Jornada d’actualització professional en cures infermeres

Ahir, dia 14 de gener, la Dra. i Directora Montserrat Comellas, va participar en la Jornada d’actualització professional en cures infermeres, una sessió dirigida a trobar un espai compartit i tractar així la informació referent a l’exercici de la professió infermera en emergències i abordar algunes de les inquietuds que sovint reclamen les professionals infermeres i infermers de SEM.

Aquesta jornada partia amb els objectius d’informar sobre l’estat actual de la prescripció infermera i l’acreditació a Catalunya, donar a conèixer la norma d’autoregulació infermera per a l’exercici de les actuacions infermeres en urgències i emergències prehospitalàries, parlar sobre els nous rols infermers i Infermeria de Pràctica Avançada (IPA) a Catalunya i del Nursing Now.

La Dra. Montse Comellas va fer una ponència sobre els Nous rols infermers i Infermeria de Pràctica Avançada (IPA): nous conceptes?, amb Jaime Barreiro com a moderador.