22 gen. 2020

La FDSLL es tenyeix de negre com a mostra de condol

/
Posted By
/
Comments0
/

El diumenge dia 19 de gener, es va cometre un feminicidi a Terrassa, on una noia de 29 anys va perdre la vida per culpa de la seva exparella, un agent dels Mossos d’Esquadra que la va disparar diverses vegades.

A conseqüència d’aquest fet, l’Ajuntament de Terrassa va convocar diverses concentracions de condol i rebuig, a més de decretar tres dies de dol, que la Fundació Docència Sant Llàtzer, que inclou l’EUIT i el CFPSLL, van unir-s’hi tenyint de negre els seus logotips, mostrant tota la solidaritat amb amics, amigues, familiars, companys i companyes de la víctima.

Esperem que totes aquestes violències i agressions que segueixen presents s’erradiquin completament i que se segueixi avançant cap a la igualtat. Ni una més.