4 febr. 2020

Defensa tesi doctoral Marta Gorina

El divendres 31 de gener, a la facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, Marta Gorina, docent del grau d’Infermeria a l’EUIT, va fer la defensa de la seva tesi doctoral.

La tesi rebia el nom de “Educación para la salud desde atención primaria a personas con pluripatología crónica: diabetes melitus ll, hipertension arterial e hipercolesterolemia simultáneamente” i tenia com a objectiu dissenyar un programa d’educació per a la salut liderat per la infermeria, per capacitar en l’autocura a les persones diagnosticades de diabetis mellitus II, hipertensió arterial i hipercolesterolèmia.

Per poder fer el disseny, primer es va realitzar una revisió sistemàtica per conèixer les característiques de les intervencions educatives realitzades fins al moment, així com els seus resultats obtinguts. Paral·lelament també es va realitzar un estudi qualitatiu per poder conèixer els determinats de la conducta d’autocura en els que devíem incidir en el programa a dissenyar.

Va fer una gran defensa que de moment té de nota un Excel·lent amb opció a Cum Laude (ho sabrà aquesta setmana). Moltes felicitats Marta!