24 març 2020

Impressió d’equips de protecció 3D pel coronavirus

Com ja sabeu, ara mateix s’està centrant l’esforç a imprimir pantalles protectores amb 3D, acetat i gomes o velcros per ajustar-les al cap de cada persona i Néstor Aparicioprofessor col·laborador de Teràpia Ocupacional a l’EUIT, ens ha fet arribar un text i imatges perquè sapigueu què fan i què necessiten.

Intenten gestionar totes les demandes d’equips de protecció que els hi arriben, però si també en necessiteu, podeu deixar-los un missatge de Telegram (https://www.coronavirusmakers.org/index.php/es/17-telegram) amb les dades personals de la persona de contacte.

Les entregues ja estan en marxa per tot Catalunya i molts professionals sanitàris ja n’estan fent ús. Però els makers no podrien fer-ho sense l’ajuda d’altres persones i organitzacions, que de forma desinteressada aporten temps, material, impressores, espais, logística i recursos humans.

Segueixen necessitant ajuda i que tots/es els/les que tinguin impressores 3D tinguin notícies del projecte i s’hi vulguin unir, però també necessiten donacions de filament i altres components per poder fer els equips de protecció.

No necessiten diners, NOMÉS materials. Gràcies!