23 abr. 2020

Feliç Sant Jordi (confinat) 2020

Aquests mesos les coses han canviat i no estan sent com ens agradaria que fossin; ens sentim privats de llibertats i reclosos i recloses en les nostres pròpies cases, però mentre que ens confinem, deixem la nostra llibertat pels que més necessiten una pausa, un respir, una calma en mig de tot aquest desordre… als sanitaris i sanitàries, que estan en una lluita constant per intentar que tots i totes puguem retornar a la llibertat d’aquí d’un temps i que el virus no ens la privi per sempre.

Dit això, una de les festes que més agraden, com és Sant Jordi, també s’ha vist afectada i aquest any no hi haurà paradetes de llibres ni de roses, però des de l’EUIT hem pensat a portar-vos aquesta diada a casa.

És per això que us deixem una rosa virtual perquè li feu arribar a qui vulgueu (sense costos afegits de transport, eh?) i un punt de llibre una mica diferent, perquè recordeu aquest 23 d’abril del 2020 com el “Sant Jordi confinat”, el dia on el drac era la COVID-19 i Sant Jordi o Santa Jordina éreu vosaltres, els sanitaris i les sanitàries.

Per últim, com que la situació està sent molt excepcional i els que no podem treballar o teletreballem, passem molt de temps a casa i amb la nostra família, us deixem també el punt de llibre en format gran i sense color, perquè el pinteu o li feu pintar a qui vosaltres vulgueu.

Feliç Sant Jordi 2020!