7 maig 2020

Webinar: l’atenció plena (Mindfulness) en temps d’incertesa i canvis, a càrrec de la Dra. Inda Zango

/
Posted By
/
Comments0
/
Us informem que el pròxim 13 de maig de 17.00 a 19.30 hores podreu assistir al webinar que porta per títol : L’atenció plena (Mindfulness) en temps d’incertesa i canvis, a càrrec de la Dra.Inda Zango MartínProfessora titular en l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT), y acreditada per  la  formació e intervenció del mindfulness en la pràctica sociosanitària.

Per què aquest webinar?

En el moment actual, els professionals sanitaris i socials, compromesos amb el benestar i la salut, estan vivint situacions d’estrès, ansietat i fatiga emocional constants en el seu àmbit d’actuació per fer front a aquesta pandèmia.

La pràctica del mindfulness (traduït com ‘atenció o consciència plena’) i els enfocaments de la compassió poden ser una ajuda en aquests moments d’incertesa i canvi. A més a més, aquest enfocament pot ser rellevant en el propi desenvolupament personal, la millora de la relació professional, l’aliança terapèutica i el canvi en l’abordatge terapèutic. En aquest context, l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT) dins del seu programa de Formació Continuada, vol compartir algunes reflexions en un webinar gratuït dirigit als professionals sanitaris i socials, estudiants i la població interessada en aquest tema.

Sessió moderada per la coordinadora de formació continuada de l’EUIT, Sra. Manuela Yerbes.


Ens hi veiem? Afanya’t a inscriure’t, que l’aforament és limitat!