El pròxim 25 de novembre a les 18.00 h tindrà lloc, en format en línia, l’acte de lliurament de les Beques de Recerca 2020 per a estudiant​s universitaris que concedeix l’Ajuntament de Terrassa.
L’acte estarà presidit pel regidor d’Universitats, Josep Forn. Durant la jornada es farà pública la decisió del Tribunal avaluador amb la proclamació dels guanyadors/es d’aquesta edició.

 

Treballs presentats a la convocatòria 2020:

Treball Fi de Grau

1. Enginyeria Hospitalària

2. Estudi de l’efecte de la potència de la lent i temps d’aplicació en la relaxació de l’acomodació durant el fogging

3. Promoció ​d’una educació sexual per a persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’ús de les noves tecnologies: una mirada de Teràpia Ocupacional

Màster

4. Nuevo test diagnóstico del Alzheimer basado en el registro de movimientos oculares

Doctorat

5. Mobile application for the inspection of Facility Maintenance Management

6. Estudi de la interacció entre reforços de matriu cementícia i formigó armat per a noves aplicacions de reforç estructural.

7. Generalizing Neural Network to manage heating system by developing reduced-order models in Building Energy Management System

8. Monitorització de la suor mitjançant una microfluídica escalable

 

Segons consta en les bases de la convocatòria, els guanyado​rs/es hauran de presentar els treballs en aquest acte de lliurament de les beques. Donat que enguany aquest acte es farà en format virtual, hem demanat a totes les persones que han presentat projectes que ens facin arribar un vídeo presentació.​

Volem destacar que en la categoria TFG hi ha dos projectes desenvolupats per estudiants de l’EUIT:

El que porta per títiol “Enginyeria Hospitalaria” és un projecte interdisciplinari entre la UPC i l’EUIT, on hi han treballant estudiants de ambdues universitats, i que esta configurat per tres projectes.  Per part de l’EUIT, les estudiants que participen d’infermeria són l’Elisabet Càceres Cobos i Alba Parra Pozo, tutoritzades per la Dra. Melinda González. I per part de Teràpia Ocupacional,  la Laia Moreno Muñoz i la Catalina Guillen Sánchez amb la Dra. Laura Vidaña com a tutora, i la Júlia Harder Ramon i la Nerea Vallverdú Camacho amb la tutorització de la Dra. Jéssica Garrido. Tot hi així també s’ha de destacar  l’ajuda de Ginés Ruíz, terapeuta ocupacional del centre Tot Teràpia S.L., en l’assessorament a les estudiants.

I el treball titulat “Promoció d’una educació sexual per a persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’ús de les noves tecnologies: una mirada de Teràpia Ocupacional” que  es el TFG de l’Aroa González Torres, estudiant de 4t de TO.

​Els 12 guanyadors de les Beques de Recerca 2019 també presentaran els resultats dels seus treballs en format vídeo.

El curs passat van tenir beca els següents TFGs de l’EUIT:

Infermeria:

Natalia Gargallo: “Conocimientos y opiones sobre la donación de leche materna en madres no donantes”

Anna Navarro i Sandra Rojas: “Una sola salut. Estudi de l’atenció en cures en el col·lectiu sense sostre amb animals de companyia”

Teràpia Ocupacional:

Noelia Couso i Sara García: “El joc sense límits, una qüestió de necessitat. Projecte sobre la modificació inclusiva i contextual de les àrees de joc infantil a la ciutat de Barcelona”

Gisela Sabaté: “Teràpia amb suport musical per millorar la qualitat de vida en persones que han tingut un ictus”

 

Adjuntem programa de l’Ajuntament de Terrassa i us animen a connectar-vos!

 

-> La jornada es podrà seguir en directe en l’enllaç.