3 febr. 2021

I Jornades Iberoamericanes d’innovació docent en Teràpia Ocupacional

/
Posted By
/
Comments0

El dia 3 de febrer a la tarda,  es van dur a terme Ies I Jornades Iberoamericanes d’innovació docent en Teràpia Ocupacional on hi van participar diverses terapeutes ocupacionals i docents de TO a l’EUIT, com és el cas de la Dra. Jèssica Garrido, la professora Elisabet Capdevila, la Dra. Laura Vidaña, la Dra. Inda Zango i la Dra. Loreto González.

La Dra. Inda Zango va participar en una comunicació de la terapeuta ocupacional,  Isabel Vidal, sobre l’anàlisi de la Teràpia Ocupacional comunitària.
La Dra. Loreto González va moderar la taula de la tarda, la Dra. Jèssica Garrido va estar invitada a la taula rodona de pràctiques en temps de COVID, on va explicar la proposta que van dissenyar i dur a terme pel pràcticum I el curs passat.
La Dra. Laura Vidaña va participar en una comunicació de l’Ana Judit Fernández, una companya de l’equip d’investigació, i la professora Elisabet Capdevila va parlar sobre la Intervenció multisensorial a persones amb demència.