14 juny 2021

Campus virtual universitari

/
Posted By
/
Comments0
/

Aquest any encetem el “Campus virtual universitariUn espai des d’on podràs realitzar totes les teves gestions academicoadministratives necessàriesdes de la tramitació de matrícula, consultar reconeixements acadèmics, informació sobre les beques i finançaments sol·licitar instànciesconsultar el teu expedient, gestionar la sol·licitud del títol universitari , consultar la guia docent, sol·licitar intercanvis i mobilitat i moltes coses més. Tot un ventall d’opcions al teu abast!

L’Euit fa un pas més en l’avenç tecnològic  i treballa per apropar-te tota la informació i facilitar-te  l’accés a la gestió a través del Campus Virtual Universitari, amb l’objectiu que siguis més autònom de forma àgil.

La data de posada en marxa està prevista, coincidint amb la matrículapel pròxim mes de juliolPodràs fer-ho a través del web i moodleT’anirem explicant com fer-ho, però estigues atent als canals de l’EUIT!