8 jul. 2021

Acredita’t per demanar beca per al curs 2021-2022

/
Posted By
/
Comments0

Saps que si vols demanar beca pots matricular-te sense haver de fer el pagament de la matrícula? … i saps que per fer-ho així cal que primer sol·licitis una acreditació econòmica a l’AGAUR?

Des del dimecres 7 de juliol fins al 14 d’octubre), ja es pot sol·licitar l’acreditació econòmica a l’AGAUR per demanar beca i així poder-te matricular per al curs 2021-2022 com a becari o becària condicional.

Per a aquest curs 2021-2022, per demanar l’acreditació per matricular-te com a becari/ària condicional i la beca equitat, necessitaràs tenir una identificació digital (idCAT Mòbil o Cl@ve) o un certificat digital (idCAT certificat, DNI electrònic…) associat al teu DNI o NIE.

Si no en tens, una forma fàcil per obtenir una identificació digital és donar-se d’alta a l’idCAT Mòbil:

  • Si tens DNI o NIE/TIE (Targeta d’identitat d’estranger) i la Targeta Sanitària Individual (TSI) del Catsalut, pots obtenir l’idCAT Mòbil al moment a la pàgina https://idcatmobil.seu.cat/.
  • Si tens DNI o NIE/TIE però no tens la Targeta Sanitària Individual (TSI), des del 5 de juliol, pots utilitzar el servei de videoidentificació per donar-te d’alta a l’idCAT Mòbil. Trobaràs l’accés a aquest servei a la pàgina web de l’AGAUR dins l’apartat de la convocatòria de l’Acreditació de caràcter econòmic (procediment MATRC) i beques EQUITAT per al curs acadèmic 2021-2022

Acredita’t