15 nov. 2021

Acte de lliurament de la III edició de les beques Dra. Silvia Sanz Victoria

/
Posted By
/
Comments0
Us informem que l’acte de lliurament de la III edició de les beques Dra. Silvia Sanz Victoria serà el pròxim divendres 19 de novembre a les 12.00h a l’aula 5 de l’EUIT i que es podrà seguir telemàticament per l’aplicació TEAMS, fent click al següent enllaç.

 

La beca té com a objectiu mantenir el record i retre homenatge a la Dra. Silvia Sanz Victoria, qui ens va deixar el 17 de maig de 2018, després de 10 anys com a docent a l’EUIT. La seva trajectòria va estar marcada per la seva inquietud al voltant dels problemes de les persones i el desenvolupament de la Teràpia Ocupacional, així com per la seva dedicació i interès per l’aprenentatge dels/les estudiants.

 

Aquesta beca pretén donar continuïtat al seu llegat, a la seva trajectòria i a les seves aportacions al desenvolupament de la disciplina de Teràpia Ocupacional.

 

Trobareu més informació així com les guanyadores de la beca d’aquesta edició a l’apartat de recerca – Beca Dra. Sílvia Sanz Victoria o fent click aquí.