23 febr. 2022

Fira Terrassa Tria Futur

/
Posted By
/
Comments0

L’EUIT serà present en la Fira Terrassa Tria Futur, que, organitzada pel Departament d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, se celebrarà de manera presencial els dies 10 i 11 de març al Recinte Firal de Terrassa, i on donarem a conèixer tota la nostra oferta formativa i on els futurs i les futures estudiants podran conèixer de primera mà i mitjançant tallers didàctics com podria ser la seva futura professió.

A l’edició d’aquest any, a més de la Fira d’Orientació, Terrassa Tria Futur integra una Mostra d’Ensenyament (del 2 al 9 de març) i un programa de xerrades online en directe a l’Espai Virtual (del 7 al 9 de març).

Les xerrades que hem programat són aquestes:

Us deixem l’enllaç al web de TTF on trobareu tots els detalls de la fira: https://triafutur.terrassa.cat/