22 febr. 2022

II Jornada Dones, Ciència i Tecnologia – WSCITECH

/
Posted By
/
Comments0

El pròxim 4 de març se celebrarà la II Jornada Dones, Ciència i Tecnologia – WSCITECH, de la que l’EUIT, representada per la Dra. Eva Fernández Lamelas, n’és organitzadora. La sessió presencial tindrà lloc al Vapor Universitari (C/Colom 114) i serà emesa pel canal YouTube de l’Ajuntament de Terrassa.

L’objectiu de la Jornada, conduïda per la periodista Mari Pau Huguet, és preparar i assentar les bases de la 3a edició del Congrés Dones, Ciència i Tecnologia WSCITECH 2023, amb la voluntat de fomentar les vocacions científiques entre les noies, posar en valor les aportacions de dones que treballen en diferents disciplines i integrar la perspectiva de gènere en totes les esferes de l’àmbit acadèmic i educatiu.


El fil conductor d’enguany és la Dona i l’ESPAI, entenent el terme “espai” des de les seves múltiples accepcions i, per tant, analitzant la relació entre dona i espai des dels diferents àmbits en què s’estructura el congrés: Ciència i Tecnologia, Salut i Comunicació.

A la pàgina web https://www.terrassa.cat/wscitech22-jornada podreu trobar més informació pel que fa al programa i ponències.