11 nov. 2022

27a Setmana de la Ciència

/
Posted By
/
Comments0
De l’11 al 20 de novembre se celebra la 27a Setmana de la Ciència, l’esdeveniment de divulgació de la ciència més important d’aquest any 2022 en l’àmbit europeu.

 

A Catalunya se celebra des del 1993 i l’organitza la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Consisteix en un programa col·lectiu amb més de 350 actes i activitats organitzats per centres de recerca, universitats, museus, institucions i empreses. L’objectiu és fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement. Terrassa també hi és present amb 26 activitats.

 

Adjuntem enllaç al programa de totes les activitats.
 
L’EUIT, des del grup de recerca Occare, ha organitzat quatre de les activitats que s’ofereixen a la ciutat de Terrassa, obertes a tota la ciutadania i que trobareu detallades la imatge adjunta. Són gratuïtes però, requereixen registre previ en aquest enllaç: https://forms.office.com/r/KwGrtgrYLH