21 nov. 2022

JORNADA DIA DE LA TERÀPIA OCUPACIONAL 2022. Promoció de la Salut: Abordatges Comunitaris

/
Posted By
/
Comments0

El proper dissabte 26 de novembre tindrà lloc la Jornada Promoció de la Salut: Abordatges Comunitaris, que hem organitzat el COTOC, EUIT i UVIC per celebrar presencialment el Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional.

Es tracta d’una jornada gratuïta i oberta a estudiants, professionals, professors i a tota persona que vulgui assistir-hi. L’acte tindrà lloc a la nova seu del COTOC (C/Casp, 130 de Barcelona) i serà el moment ideal per retrobar-nos presencialment, teixir xarxa i compartir un matí replet de coneixement, experiències i vivències.

Adjuntem el pòster i programa on trobareu l’agenda detallada de la jornada. Les places són limitades i cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Us hi esperem!