1 març 2023

Portes Obertes a l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

El passat dissabte 25 de febrer vam celebrar la primera de les Jornades de Portes Obertes a l’EUIT d’aquest curs dirigida als futurs i futures estudiants universitaris interessats en els graus d’Infermeria i Teràpia Ocupacional.

Al llarg del matí vam fer dues sessions informatives d’Infermeria i una de Teràpia Ocupacional en les que es van explicar les característiques de cada grau. Després de la benvinguda institucional a càrrec de la directora de l’escola, al Dra. Montserrat Comellas, la Dra. Guadalupe Sánchez, coordinadora de la titulació, va fer les presentacions del grau en Infermeria i la Dra. Loreto González, coordinadora del grau en Teràpia Ocupacional, va fer la presentació corresponent a aquests estudis. Després, la Sra. Carme Uroz, cap de l’àrea de Serveis Acadèmics, va explicar tota la informació referent a la matrícula.

 

 

Al finalitzar cada sessió informativa, es va fer una breu pausa per esmorzar i, les persones que ho van desitjar, van anar a visitar els nostres Espais de Simulació i Laboratoris en Ciències de la Salut (ESILAB) on els estudiants hi fan les pràctiques. Allà van poder conèixer els espais i fer-hi tallers pràctics.

 

 

Aquest any farem una segona jornada de portes obertes el proper dissabte 22 d’abril. Si esteu interessats a assistir-hi, cal que ompliu aquest formulari d’inscripció

Us hi esperem!