30 març 2023

La Dra. Núria Codern presenta els resultats de l’estudi sobre malalties minoritàries al Parlament

/
Posted By
/
Comments0

La Dra. Núria Codern Bové va participar a 16a Jornada del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries per difondre els resultats de l’estudi sobre les necessitats de les persones afectades de malalties minoritàries i les seves famílies en la vida quotidiana, l’escola i la feina. La jornada va tenir lloc el 28 de febrer a la Sala Gaudí de La Pedrera.

Aquella mateixa setmana, el dia 2 de març, va presentar els resultats de l’estudi a la Comissió de Salut i la de Drets Socials del Parlament de Catalunya juntament amb la Plataforma de les Malalties Minoritàries de l’ICS-Institut Català de la Salut.

Aquest estudi està liderat per la Plataforma de les Malalties Minoritàries juntament amb un grup de treball format Associacions de Persones afectades i famílies, l’ICS, el CatSalut i el Departament de Salut. A més, aquest estudi, juntament amb altres dos que s’han de fer, formen part del projecte de tesi de la docent del grau en Infermeria, Encarna Calmaestra.