28 març 2023

Estada de la Dra. Guadalupe Sánchez-Rueda a la Universitat de UCLouvain

/
Posted By
/
Comments0

Aquest mes de març la Dra. Guadalupe Sánchez-Rueda, cap de titulació i docent del grau en Infermeria de l’EUIT, ha iniciat una estada a la Universitat de UCLouvain, a Bèlgica, convidada per la Dra. Christine Grard, infermera, antropòloga i professora del Laboratoire d’anthropologie prospective.

La Dra. Guadalupe Sánchez-Rueda amb Christine Grard, infermera i antropòloga, i les seves ajudants Channel Baquet i Linca Erica Mugisha.

 

Aquesta estada té com a objectiu conèixer el context docent i professional de la infermeria a Bèlgica així com conèixer i participar en activitats docents i de recerca per al desenvolupament de competències de treball multidiscilpar infermeria-antropologia. A més, és una oportunitat per establir relacions per a la realització de convenis d’intercanvi Erasmus i conèixer la problemàtica d’aquest país en relació a l’absència d’infermeres i la disminució d’estudiants que volen fer infermeria.

En el marc d’aquesta estada, el passat dia 20, la Dra. Guadalupe Sánchez-Rueda va assistir com a convidada al SYMPOSIUM 2.0 LA SIMULATION EN SANTÉ À PORTÉE DE TOUS : «La parole aux passionnés»  on va tenir l’oportunitat de valorar com es desenvolupa la simulació a Bèlgica i establir contactes per futures aliances en recerca pel grup OCCARE en aquest àmbit.