13 juny 2023

Estada a Eslovènia de la Xell Pujol, membre de l’oficina d’intercanvis de l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

El passat mes de maig, la Xell Pujol, companya de l’àrea de Serveis Acadèmics i membre de l’oficina d’intercanvis de l’EUIT, va viatjar a Liubliana (Eslovènia) per participar en una International Erasmus+ Staff Week organitzada per l’Oficina de Relacions Internacionals de la School of Economics and Business de la Universitat de Liubliana (SEB-LU). El títol de la Staff Week era Erasmus+ in Disruptive Times.

Durant la setmana es van dur a terme sessions teòriques i tallers sobre programes de mobilitat, la digitalització en contextos de mobilitat, noves eines digitals, estratègies de màrqueting, així com sessions introductòries a la cultura eslovena i al context europeu de mobilitat universitària.

El total d’assistents va ser de 17, provinents de diversos països europeus, així com també del Kasajstan i Sud-Àfrica.