25 set. 2023

El COIB ofereix 15 beques per a estudiants d’Infermeria

/
Posted By
/
Comments0

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ofereix, per tercer any consecutiu, una dotació econòmica destinada a sufragar el cost de la matrícula als estudiants de segon curs amb millor expedient acadèmic de cadascuna de les universitats que ofereixen el grau d’Infermeria a la demarcació de Barcelona. La quantitat destinada a cada beca és de 2.000 euros i se’n lliuraran un total de 15, destinant així 30.000 euros a la formació de noves infermeres.

Hi ha 1 beca per Centre Universitari i els estudiants que es poden presentar:

  • Han d’haver cursat en el curs 2022-23 el 1r curs del Grau en Infermeria amb estudis complerts
  • Han d’haver-se matriculat en el curs 2023-24 del 2n curs del Grau en Infermeria, en el moment de sol·licitar l’ajut.
  • Han d’acreditar un excel·lent expedient acadèmic

Aquest any, per facilitar la gestió als estudiants, la validació de la documentació (expedient acadèmic) es farà un cop atorgada la beca i, en un període de temps en el que caldrà aportar les credencials que certifiquin que l’expedient acadèmic és vàlid. Recomanem revisar acuradament les bases de participació.

El termini per presentar la sol·licitud s’inicia el dia 26 de setembre i finalitza el 27 d’octubre de 2023.

Descarrega el formulari de sol·licitud de les beques